www.restaurante-suceava.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Suceava, Radauti si Vatra Dornei pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Suceava. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Calimanel Vatra Dornei445 vizualizari

Adresa: Strada Republicii Nr 5 A, Vatra Dornei

Telefon: 0744571889 / 0787824491

www.calimanel.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Ii asteptam, pe cei grăbiţi în restaurantul cu autoservire, pe cei tihniţi în restaurantul a la carte, pe cei însetaţi în bar sau pe cei moleşiţi pe terasa umbroasă, indiferent ca sunteti gurmanzi sau cumpătaţi, toţi cei care trec pragul restaurantului Călimănel, sunt invitati sa savureze cele mai rafinate preparate ale noastre.

Restaurantul a-la-carte, cu o capacitate de 60 de locuri, este deschis si pentru organizarea evenimentelor private, intalniri, lansari de produse, petreceri tematice.

Muzica live de foarte buna calitate, meniul cu preparate traditionale dar si din bucataria internationala, preparatele de cofetarie si patiserie, fac din restaurantul nostru locul în care “bunul gust” nu are doar un singur sens.

Galerie foto