www.restaurante-suceava.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Suceava, Radauti si Vatra Dornei pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Suceava. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Pub Colibri Suceava871 vizualizari

Adresa: Str. Amurgului 1A Suceava

Telefon: 0230516072  / 0749456219

www.pubcolibri.ro

Pub Colibri este un restaurant cu servicii de calitate, amenajat cu bun gust, cu un designul modern si elegant ce face din restaurantul nostru un loc excelent de intalnire intre prieteni.

Intr-o atmosfera calda, familiala, restaurantul va ofera posibilitatea servirii unei mese gustoase ce poate fi aleasa dintr-un meniu variat, pregatit pentru a satisface toate gusturile, iar daca esti vegetarian sau este post, nici nu vei simti diferenta. Preparatele noastre de post nu sunt un compromis.

Restaurant Pub Colibri va pune la dispozitie pentru evenimentele marcante din viata dumneavoastra doua sali:una cu o capacitate de 120 de locuri, iar a doua cu o capacitare de 80 de locuri, aceasata este situata la demisol, oferind un ambient placut si discret.

Galerie foto