www.restaurante-suceava.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Suceava, Radauti si Vatra Dornei pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Suceava. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Provencal Radauti548 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. 1Mai, nr. 71 Radauti

Telefon: 0735961812 / 0748.925.048

www.provencal.ro

Restaurantul Provencal se diferențiază printr-un stil influențat de cultura franțuzeasca, atat din punct de vedere al designului interior, cat și din perspectiva gastronomica.

Experiența și îndemanarea bucatarului, rețetele ce respecta finețea gastronomiei franceze- sosurile sunt gatite dupa rețetele tradiționale, fara conservanți, coloranți sau aditivi, sunt garantia noastra.

Prezenta între restaurantele din oras este motivată de dorința de a aduce arome, gusturi și perspective noi în privința culturii gastronomice.

Vă așteptăm in fiecare zi, pentru a vă bucura de ofertele noastre și de mâncăruri care satisfac și cele mai exigente gusturi, iar pentru cei care doresc să servească masa în cadrul comod al casei vă punem la dispoziție un meniu bogat și pentru comenzi la domiciliu, în Rădăuți și împrejurimi.

Galerie foto