www.restaurante-suceava.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Suceava, Radauti si Vatra Dornei pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Suceava. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Conacul Domnesc Suceava650 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Suceava

Telefon: 0230526966 / 0372300600

www.conaculdomnesc.ro

Conacul Domnesc, situat în mijlocul unui parc, este alegerea perfectă pentru a petrece timpul departe de agitația orașului, impreuna cu cei dragi.

Elegantul restaurant va oferă într-un cadru plin de stil și rafinament preparate culinare tradiționale românești și internaționale, iar ambianța plăcută, personalul amabil și discret, decorul intim și relaxant fac din restaurantul „Conacul Domnesc” locul ideal pentru petrecerea unei seri de neuitat în compania muzicii de calitate.

La noi se pot organiza nunți, botezuri, cocktail-uri, mese festive și banchete pentru un număr de aproximativ 180 persoane.

Crama este situată la subsolul restaurantului și vă asteapta într-o atmosfera rustica, la un ospăț boieresc stropit cu vin.

Galerie foto