www.restaurante-suceava.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Suceava, Radauti si Vatra Dornei pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Suceava. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Ariata Events Suceava1269 vizualizari

Adresa: Aleea Vămii, nr. 7C

Telefon: 0785801111

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Ariata Events este despre clipe de fericire, viață și iubire.

Ariata Events, cea mai nouă și elegantă sală de evenimente din Suceava, a luat nastere din dorința de a construi un loc magic, unde visele, clipele de fericire, viața și iubirea se contopesc pentru amintiri frumoase alături de cei dragi.

Avand o capacitate de 400 de locuri, Ariata Events poate găzdui nu doar nunți, ci și evenimente de anvergură, spectacole, conferințe, pentru că este un spațiu generos, maleabil pentru orice eveniment.

Orice eveniment ați avea în plan nu sunteți singuri, echipa noastra de profesioniști vă ghidează în direcția bună pentru ca totul să iasă perfect.

Fie că vă doriți o seară de eleganță aristocratică și lux discret sau optați pentru o petrecere cu ritm și culoare, dans și bună dispoziție, vă oferim toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura sălii, decorațiunile florale, până la ambianța muzicală pe care o doriți sau meniuri ce satisfac orice exigență, pregătite de maestrul bucătar.

Ariata Events Suceava este locul unde cele mai inedite dorințe ale clientului sunt apreciate și transpuse în realitate.

Galerie foto