www.restaurante-suceava.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Suceava, Radauti si Vatra Dornei pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Suceava. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Cazare

Oferte de cazare in Suceava. Lista unitatilor ce va ofera servicii de cazare in Suceava la pensiuni, vile, hoteluri.

Casa Vatra Radauti iese in evidenta prin serviciile de caliate oferite turistilor, atat pe parte de cazare cat si pe partea de restaurant.

Unitatea va pune la dispozitie 20 de camere cu design atragator, cu mobilierul din lemn clasic. Camerele sunt duble si suite si dispun de facilitati precum grup sanitar propriu cu cabina de dus si articole de toaleta gratuite, aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar, balcon.

Vezi detalii

Situată în Vatra Dornei, la 800 de metri de la traseul Telescaun, Vila Călimănel se distinge prin rafinament si eleganta, oferind un standard ridicat prin serviciile si confortul oferite turistului.

Vila ofera servicii de cazare in 8 camere, 2 camere single, 3 camere duble si 3 garsoniere, un restaurant a-la-carte si restaurant autoservire-bar.

Vezi detalii

Fie ca te afli in trecere, participi la intalniri de afaceri sau vizitezi Bucovina, Hotelul La Sura Getilor este locul ideal, cu servicii de calitate.

Situat în Suceava, hotelul va pune la dispozitie 100 locuri de cazare, in camere duble, triple, suite.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!